Het Mindfulness kleur- en knutselboek

Het Mindfulness kleur- en knutselboek

Het anti-stressboek voor meer ontspanning en rust in je leven

Uitvoering
Boek , 96 pagina's
ISBN
9789462960398
Gepubliceerd
2016
€ 10,99
niet meer leverbaar

Het is onmogelijk om constant ‘aan’ te staan. Je brein kan oververhit raken wanneer het voortdurend onder grote druk moet werken. Wordt het je allemaal teveel, en voel je je rusteloos en gespannen? Maak dan je hoofd leeg met Het Mindfulness kleur- en knutselboek.

Dit handige pocketboek bevat kleurplaten, spelletjes, en andere oefeningen die jou helpen te ontspannen en je brein uit te schakelen. Door je hersenen iets specifieks te geven om op te focussen, kunnen je gedachten vrijuit stromen zonder dingen te overdenken. Elke oefening is gebaseerd op het behouden van de balans tussen uitdaging en vaardigheid. Door je intensief te concentreren blijf je in het moment, in het hier en nu, en ben je even verlost van de stressvolle gedachten in je hoofd.

- Van Gill Hasson, de auteur van de bestseller Mindfulness pocketboek (meer dan 37.000 exemplaren verkocht).

- Bevat niet alleen kleurplaten, maar ook andere knutsels en raadsels zoals optische illusies, origami, woordzoekers, en doolhoven.

- In handig pocketformaat zodat je het ook makkelijk mee kunt nemen onderweg.

Downloadbare bestanden
Wis filter
 • Gill Hasson

  Gill Hasson (op dit moment geen actieve boeken)

  Gill Hasson is docent aan de Universiteit van Sussex en geeft trainingen. Als freelance journalist schrijft ze artikelen over persoonlijke ontwikkeling en relaties. Haar drijfveer is de overtuiging dat mensen hun manier van denken over het leven anderen...
  Hasson H
 • Gilly Lovegrove (op dit moment geen actieve boeken)

  Gilly Lovegrove is een ervaren kunstenares en getraind aan Central St. Martins college in Londen. Ze geeft workshops over (portret)tekenen en schilderen in heel Engeland....
  Lovegrove L

Meer weten over Lichaam & geest? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Het Mindfulness kleur- en knutselboek over Lichaam & geest en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...