De kracht van maatschappelijk verbonden leiderschap

De kracht van maatschappelijk verbonden leiderschap

Organisaties succesvol besturen in tijden van transitie

Uitvoering
Flexcover, zwart-wit , 260 pagina's
Auteur
ISBN
9789089657442
Verwacht op
27 juni 2024
€ 34,99

De problemen in onze samenleving zijn groot en er zijn fundamentele transities nodig om die crises op te lossen. Steeds meer mensen verliezen het vertrouwen in traditionele instituties en zien het bedrijfsleven als potentiële katalysator voor positieve verandering. Daarmee staan directies voor de cruciale taak vorm te geven aan vooruitgang. Dat doet een beroep op het morele kompas van bestuurders. Het devies: veranderingen omarmen en organisaties wendbaar en veerkrachtig maken. Maar hoe?

De kracht van maatschappelijk verbonden leiderschap geeft antwoord op die vraag en benadrukt dat niet langer alleen financiële resultaten toekomstig succes bepalen. In toenemende mate verwachten mensen ook dat organisaties betekenisvol zijn en waarde leveren aan vooruitgang voor iedereen. Het boek helpt bestuurders hun organisatie intrinsiek en duurzaam te verbinden, te bouwen aan vertrouwen en hun organisatie wendbaar en veerkrachtig te maken. En laat directies fundamenteel anders denken, kijken en handelen. Dat vereist visie en lef, maar leidt tot vertrouwen, versnelling en duurzaam succes voor organisaties én de samenleving als geheel. Kortom, organisaties en hun leiders zijn aan zet; de tijd om te handelen is nu.

Wis filter
  • Marion Kremer

    Marion Kremer ruim 30 jaar expert en adviseur voor directiekamers helpt organisaties zich betekenisvol te positioneren en te acteren in een transparante samenleving waar transities overheersen. In complexe stakeholderecosystemen bevordert ze de wendbaarheid...
    Kremer K

Meer weten over Leiderschap? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als De kracht van maatschappelijk verbonden leiderschap over Leiderschap en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...