Hét boek voor leiders

Hét boek voor leiders

Alles wat je wilt weten over leiderschap met impact

Uitvoering
Flexcover, steunkleur , 304 pagina's
ISBN
9789089657367
Gepubliceerd
2024
€ 34,99

Leiders van nu zijn druk. In de hectiek van alledag komen ze nauwelijks aan reflecteren toe of ze weten niet hoe dat moet. Terwijl effectief leiderschap blijvend onderhoud nodig heeft om de meeste impact te hebben. Leiderschap van nu vraagt om vernieuwing en aanpassing in een continu veranderende omgeving. Daarvoor moet je af en toe stil staan en nadenken over wat je anders, beter zou kunnen doen.

Dit boek is voor leiders die vooruit willen en zich willen ontwikkelen. Het opent hun ogen voor verschillende facetten van effectief leiderschap en houdt hun een spiegel voor. Na het lezen zien leiders de wereld anders: ze kijken anders naar zichzelf, naar hun team(s) en naar hun omgeving. Auteurs Nicolette Kat en Inge Wels hielpen al duizenden leiders met gestructureerd en geïnspireerd reflecteren. En met resultaat. Want een gedegen reflectie leidt tot bewuste leiderschapskeuzes. En tot actie!

Hét boek voor leiders maakt het hedendaagse gedachtegoed over leiderschap heel toegankelijk. Met een duidelijk gestructureerde opbouw en in heldere taal nemen de auteurs je mee door een snoepwinkel vol beproefde modellen, theorieën en voorbeelden. Het is daardoor een persoonlijke leiderschapstraining thuis op de bank.

 • Leiderschap in al haar facetten toegankelijk gemaakt.
 • Kijk kritisch naar je eigen leiderschap aan de hand van talloze modellen.
 • Een snoepwinkel vol beproefde modellen, theorieën en voorbeelden. Met een website met aanvullende cases en video’s.
 • Blijvend relevant.
Wis filter
 • Nicolette Kat

  Nicolette Kat

  Nicolette Kat (1967) heeft ruim 20 jaar ervaring in de opleidingsbranche in verschillende rollen. Talent ontwikkelen staat centraal in haar loopbaan als trainer (loopbaan)coach en ontwerper van talentprogramma s in binnen- en buitenland. Meer informatie...
  Kat K
 • Inge Wels

  Inge Wels

  Inge Wels heeft ruim 30 jaar internationale ervaring met het ontwikkelen van leiders in leiderschapsprogramma s en in persoonlijke coachtrajecten. Samen met Nicolette Kat transformeren zij leiders en daarmee leiderschapsculturen in organisaties en werkten...
  Wels W

Meer weten over Leiderschap? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Hét boek voor leiders over Leiderschap en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...