The Leadership Book for Women

The Leadership Book for Women

Introducing the 50/50-method

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 192 pagina's
ISBN
9789089657220
Gepubliceerd
2024
€ 27,99

Na de succesvolle vertaling in het Chinees nu ook in het Engels beschikbaar.

Wat kun je er als vrouw zélf aan doen om in je werk hogerop te komen? En hoe vervul je vervolgens met succes een leiderschapsrol binnen je organisatie? Daarover gaat The Leadership Book for Women.

In deze vertaling van Het leiderschapsboek voor vrouwen introduceert Marja Wagenaar de 50/50-methode, een nieuw en krachtig principe om jezelf vooruit te helpen – in elke fase van je carrière. Het uitgangspunt? Besteed de helft van je tijd en energie aan organisatiedoelen, en gebruik de andere helft om tijdens je werk je persoonlijke carrièredoelen te realiseren. Want zo creëer je de perfecte balans. De balans die nodig is om succesvol te zijn in je werk.

The Leadership Book for Women is een compleet en overzichtelijk boek, boordevol praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden. Het is het eerste boek waarin de complete carrièrecyclus van vrouwen aan bod komt. Met items als het bouwen van je reputatie, verticaal netwerken, het naar je hand zetten van de ongeschreven regels, strategisch werken en het realiseren van je droombaan.

Een boek voor vrouwen die niet alleen goed voor hun organisatie willen zorgen, maar ook voor zichzelf.

Wis filter
  • Marja Wagenaar

    Marja Wagenaar

    Marja Wagenaar is als coach en consultant gespecialiseerd in leiderschapsvragen. Met haar bedrijf Leadershipint. helpt zij individuen en organisaties in binnen- en buitenland vooruit. Zij maakt daarbij gebruik van de door haar ontwikkelde 50/50-methode...
    Wagenaar W

Meer weten over Leiderschap? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als The Leadership Book for Women over Leiderschap en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...