Driver’s seat

Driver’s seat

Van werken in je bedrijf naar een bedrijf dat voor jou werkt!

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 208 pagina's
ISBN
9789089657206
Gepubliceerd
2024
€ 29,99

Veel ondernemers starten hun bedrijf omdat ze niet voor een baas willen werken maar vrij willen zijn. Helaas valt het met die vrijheid in de praktijk vaak tegen. Deze ondernemers zitten vast in de hectiek van hun eigen bedrijf. Altijd onmisbaar, nooit genoeg tijd voor zichzelf, en vakanties lijken een verre droom. Het is tijd om uit die ondernemersvalkuil te stappen!

Ontdek als gedreven mkb-ondernemer de ultieme vrijheid met het revolutionaire boek Driver’s Seat! Speciaal geschreven voor ondernemers die het echt anders willen doen en af willen van die constante druk. Het boek reikt concrete oplossingen aan voor ondernemers die hun bedrijf om zichzelf heen hebben gebouwd. Met zeven krachtige stappen laat Antoinette Nunes zien hoe je de touwtjes weer in handen neemt, zodat er meer balans in je leven en ondernemerschap komt, en je bedrijf zelfstandig én waardevoller wordt.

Weg met de stress, de overweldigende werkdruk en het gevoel gevangen te zitten. Het is tijd voor jou om weer aan het stuur te zitten en een bedrijf te creëren dat voor je werkt!

  • Vernieuwende inzichten en concrete strategieën voor ondernemers die een autonoom groeiend bedrijf willen creëren.
  • Specifiek geschreven voor de ambitieuze mkb-ondernemer die balans zoekt tussen werk en leven.
  • Maatschappelijk relevant, want het draagt bij aan het voorkomen van burn-outklachten.
Wis filter
  • Antoinette Nunes

    Antoinette Nunes

    Antoinette Nunes is een ervaren jurist consultant ondernemer en investeerder. Door haar jarenlange ervaring met verschillende soorten mkb-bedrijven en ondernemers is zij graag een senior mentor en consultant voor mkbondernemers. Na haar opleiding Nederlands...
    Nunes N

Meer weten over Ondernemen & zzp? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Driver’s seat over Ondernemen & zzp en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...