Goede relaties werken zo!

Goede relaties werken zo!

Vijf principes om je relaties te versterken. Thuis en op je werk.

Uitvoering
Boek, 144 pagina's
ISBN
9789089656926
Verwacht op
30 augustus 2023
€ 22,99
nog niet leverbaar

Je kunt een ander niet veranderen. Maar zodra jij verandert, veranderen je relaties.

In de top tien van geluk staan relaties steevast op de eerste plaats. Tegelijkertijd zijn het juist die relaties met anderen die in ons dagelijkse leven zo vaak voor problemen zorgen. Of het nu gaat om liefdesrelaties, familierelaties, vriendschapsrelaties of werkrelaties. Irritatie over en weer neemt toe, en echte interesse in elkaar neemt af. Lastige zaken worden onder het tapijt geveegd, en onuitgesproken verwachtingen leiden tot teleurstelling. Kortom: relaties goed houden is zo eenvoudig nog niet!

Er bestaat geen standaardformule voor succesvolle relaties. Maar je kunt er wel invloed op uitoefenen. In dit boek beschrijft Machteld Stakelbeek op een aansprekende manier hoe goede relaties werken. Ze introduceert vijf krachtige basisprincipes: stel je open, kijk in de spiegel, koester het verschil, ruim verstoringen op en houd de relatie vitaal. Principes die op zichzelf heel eenvoudig zijn, maar die de nodige moed vragen en de bereidheid om naar jezelf te kijken. Wat is jouw aandeel in deze relatie en wat kun jij doen en laten om de relatie te verbeteren? Dat is niet altijd makkelijk, maar investeren in je relaties is ongelooflijk de moeite waard. Dit boek helpt je op weg.

  • Lekker leesbaar boek met veel herkenbare voorbeelden en inspirerende oefeningen.
  • Heel praktisch maar met de nodige theoretische onderbouwing.
  • ‘Relaties’ is een blijvend actueel onderwerp.
Wis filter
  • Machteld Stakelbeek

    Machteld Stakelbeek

    Machteld Stakelbeek is psycholoog en sinds 1996 met haar praktijk gevestigd in Dordrecht. Zij is gespecialiseerd in relaties en (persoonlijk) leiderschap. Zij werkt als coach trainer en spreker voor bedrijven en particulieren. Publicaties van haar hand:...
    Stakelbeek S

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Goede relaties werken zo! hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over relaties op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...