Eerste hulp bij cultuurverandering (waaier)

Eerste hulp bij cultuurverandering (waaier)

Organisatiecultuur zit in je vloerbedekking. En kan er echt uit!

Uitvoering
Boek , 40 pagina's
ISBN
9789089656469
Gepubliceerd
2022
€ 16,99
niet meer leverbaar

Cultuurverandering in organisaties is hot. Niemand is er echt tegen. Ondertussen worstelen organisaties met hun oude cultuur die zo hardnekkig kan zijn. Die in de vloerbedekking lijkt te zitten. En er dus maar niet uit te wrikken is. Het kan wel, die cultuur uit je vloerbedekking halen.

Deze waaier biedt jou een systemisch perspectief op cultuurverandering, met tips om drie hardnekkige culturen uit je vloerbedekking te krijgen. En drie nieuwe, zeer gewenste, erin.

Wis filter
  • Maaike Thiecke

    Maaike Thiecke

    Maaike Thiecke is psycholoog bestsellerauteur en uitvinder van een ongebruikelijke bril op organisatie- en cultuurverandering. Zij adviseerde talloze organisaties over het geheim van cultuurverandering en leidde honderden managers en adviseurs op in vloerbedekkinglogica...
    Thiecke T

Meer weten over Verandermanagement? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Eerste hulp bij cultuurverandering (waaier) over Verandermanagement en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...