Routes naar vernieuwend leiderschap

Routes naar vernieuwend leiderschap

Ontdek, verbind, verander

Uitvoering
Boek, flexcover, zwart-wit, 192 pagina's
Auteur
ISBN
9789089656209
Verwacht op
22 februari 2022
€ 29,99
nog niet leverbaar

Vernieuwing krijgt vorm in dagelijkse acties. Dat geldt ook voor leiderschap dat vernieuwing en innovatie stimuleert. Niet de invoering van een concept als ‘agile’ maakt het verschil, en het ophangen van nieuwe cultuurwaarden bij de koffieautomaat evenmin. Als je als leidinggevende wilt dat je team of organisatie zich succesvol aanpast aan de eisen van de huidige tijd, moet je op dagelijkse basis iets anders gaan DOEN.

Mirjam Boxen leert je hoe je iedere dag kunt werken aan het vernieuwen van je leiderschap. Leiderschap dat helpt antwoorden te vinden op de uitdagingen van deze tijd. Dit boek bundelt de resultaten van achttien maanden veldonderzoek onder vernieuwende leiders, haar observaties binnen toonaangevende organisaties als KLM, KPMG en Exact en ruime ervaring in het begeleiden van leidinggevenden.

In Routes naar vernieuwend leiderschap beschrijft ze acht onderscheidende skills voor vernieuwend leiderschap die zich écht bewezen hebben. Daarnaast biedt het boek volop pragmatische tips, praktijkvoorbeelden en oefeningen, waarmee de lezer direct aan de slag kan. De QR-codes in dit boek bieden toegang tot bijna zes uur aan interviewopnamen met vernieuwende leidinggevenden. Op deze manier brengt Routes naar vernieuwend leiderschap de lezer in beweging en leert hem kijken en handelen als een leider van nu.

  • Unieke combinatie van veldonderzoek, observaties, ervaring en wetenschap.
  • Heel praktijkgericht dankzij de vele tips, oefeningen en sprekende voorbeelden.
  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Mirjam Boxen

    Mirjam Boxen MHD is zelfstandig professional in leiderschapsvernieuwing. Als interim (programma)manager spreker en change facilitator laat zij zien wat vernieuwend leiderschap inhoudt en maakt zij haar kennis praktisch toepasbaar voor leiders en organisaties....
    - -