Routes naar vernieuwend leiderschap

Routes naar vernieuwend leiderschap

Ontdek, verbind, verander

Uitvoering
Flexcover, zwart-wit , 176 pagina's
Auteur
ISBN
9789089656209
Gepubliceerd
2022
€ 29,99

Vernieuwing krijgt vorm in dagelijkse acties. Dat geldt ook voor het soort leiderschap dat vernieuwing en innovatie stimuleert. Niet de invoering van een concept als ‘agile’ maakt het verschil, het ophangen van nieuwe cultuurwaarden bij de koffieautomaat evenmin. Als je als leidinggevende wilt dat je team of organisatie zich succesvol aanpast aan de eisen van de huidige tijd, moet je op dagelijkse basis iets anders gaan DOEN.

Mirjam Boxen leert je in Routes naar vernieuwend leiderschap hoe je iedere dag kunt werken aan het vernieuwen van je leiderschap. Leiderschap dat helpt antwoorden te vinden op de uitdagingen van deze tijd. Dit boek bundelt de resultaten van achttien maanden veldonderzoek onder vernieuwende leiders, haar observaties binnen toonaangevende organisaties als KLM en andere corporates en haar ruime ervaring in het begeleiden van leidinggevenden.

In haar boek beschrijft ze acht onderscheidende skills voor vernieuwend leiderschap die zich écht bewezen hebben. Daarnaast biedt Routes naar vernieuwend leiderschap volop pragmatische tips, praktijkvoorbeelden en oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt. Met de QR-codes in dit boek krijg je toegang tot bijna zes uur aan interviewopnamen met vernieuwende leidinggevenden. Op deze manier brengt Routes naar vernieuwend leiderschap je in beweging en leert het je kijken en handelen als een leider van nu.

  • Unieke combinatie van veldonderzoek, observaties, ervaring en wetenschap.
  • Heel praktijkgericht dankzij de vele tips, oefeningen en aansprekende voorbeelden.
Wis filter
  • Mirjam Boxen

    Mirjam Boxen

    Mirjam Boxen MHD is zelfstandig professional in leiderschapsvernieuwing. Als interim (programma)manager spreker en change facilitator laat zij zien wat vernieuwend leiderschap inhoudt en maakt zij haar kennis praktisch toepasbaar voor leiders en organisaties....
    Boxen B

Meer weten over Leiderschap? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Routes naar vernieuwend leiderschap over Leiderschap en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...