Collaborate or Die, Nederlandse editie (e-book)

Collaborate or Die, Nederlandse editie (e-book)

Het co-creatie handboek voor veranderaars

Uitvoering
E-Book, 200 pagina's
ISBN
9789089655509
Gepubliceerd
2022
€ 19,99

Wij noemen de jaren tussen 'nu' en 2030 het 'Decennium van Daadkracht'. Al voordat covid toesloeg was duidelijk dat onze uitdagingen te groot zijn om alleen aan te pakken. Meer dan ooit tevoren kunnen en moeten bedrijven en organisaties de krachten bundelen. Zonder samenwerking geen verandering of vooruitgang.

Tot zover niks nieuws, maar de vraag is natuurlijk: hoe? Het antwoord: door de inzet van co-creatie, "samen met experts en stakeholders nieuwe waarde creëren". In dit praktische, actiegerichte en lekker leesbare boek nemen Martijn Pater en James Veenhoff je stap voor stap mee op een reis richting impact.

Ze delen ruim 15 jaar internationale ervaring met corporates, startups, ngo’s en overheden, en ontdoen de term co-creatie van ieder mysterie. Zonder poespas beschrijven ze de belangrijkste vormen en trends, en de Vijf Leidende Principes voor Co-creatie.

Doorspekt met inspirerende cases en praktische tips is Collaborate or die een absolute must-read voor iedereen die de kracht van co-creatie wil inzetten voor vooruitgang. Wil je weten hoe Rainforest Alliance, WNF, Heineken en Philips co-creatie toepassen? Dan is dit het boek voor jou.

Wis filter
 • James Veenhoff

  James Veenhoff

  James is medeoprichter van impact strategie bedrijf Fronteer dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de leidende spelers op het gebied van co-creatie . Met klanten als HEMA Heineken KLM Shell Eneco Rabobank WWF en de Gemeente Amsterdam wordt gewerkt...
  Veenhoff V
 • Martijn Pater

  Martijn Pater

  Martijn Pater is een ervaren strateeg met meer dan 20 jaar ervaring. Hj is gericht op innovatie co-creatie smart cities mobiliteit duurzaamheid en strategieën met positieve impact. Hij is industrieel ontwerper creatief denker en ondernemer. Martijn is...
  Pater P

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Collaborate or Die, Nederlandse editie (e-book) hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over cocreatie op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...