Collaborate or Die (Nederlandse editie)

Collaborate or Die (Nederlandse editie)

Het co-creatie handboek voor veranderaars

Uitvoering
Boek, 128 pagina's
ISBN
9789089655493
Verwacht op
15 december 2021
€ 24,99
nog niet leverbaar

We weten allemaal dat de wereld moet veranderen, en snel ook voor het echt te laat is: de komende tien jaar zijn bepalend voor de rest van de eeuw. We staan op het snijvlak van ‘de transitie’ naar nieuwe mobiliteit, schone energie, cool onderwijs, lekker en gezond voedsel, om er maar een paar te noemen.

Technologie en algoritmen zullen daar zeker een belangrijke rol bij spelen, maar veel van wat er gedaan moet worden, hangt af van mensen zoals jij en ik. Normale mensen die opstaan en in actie komen, en geweldige nieuwe manieren bedenken om dingen anders te doen - door samen te werken. Met mensen binnen je organisatie. Maar zeker ook met mensen buiten je organisatie.

Buiten je branche. Mensen met andere ideeën, andere belangen, andere leeftijden. Maar wel met eenzelfde doel: producten en diensten substantieel verbeteren. Dit is het doel van onze aanpak: de kracht van co-creatie gebruiken voor positieve impact. Co-creatie... iedereen heeft het erover maar niemand legt je uit hoe het werkt. Tot nu.

 • Dit boek bevat de vijf gouden regels voor co-creatie, simpel en gebruiksklaar uitgelegd. Een handleiding om co-creatie zelf toe te passen.
 • Geen academische bloemlezing over theorie, maar echte inzichten uit de praktijk van meer dan 12,5 jaar co-creatie voor bedrijven, overheden, onderwijs en NGO’s.
 • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
 • Martijn Pater

  Martijn Pater

  Martijn Pater studeerde Industrieel ontwerpen in Delft en deed ervaring op bij o.a. Bain & Co....
  - -
 • James Veenhoff

  James Veenhoff

  James Veenhoff studeerde Antropologie en Bedrijfskunde en is medeoprichter van Amsterdam Fashion Week. Samen zijn ze de oprichters van Fronteer een impact strategiebureau uit Amsterdam. Naast hun werk voor klanten als Heineken Rainforest Alliance Rabobank...
  - -