Profit First (Vlaamse editie)

Profit First (Vlaamse editie)

Een simpel systeem om je bedrijf te transformeren van een cash-eating monster in een money-making machine

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 256 pagina's
ISBN
9789089655011
Gepubliceerd
2020
€ 32,99

Hoe zou het zijn als winst niet langer een resterend bedrag is dat aan het eind van het jaar hopelijk overblijft? Als het in plaats daarvan een bedrag is dat je bij iedere euro die binnenkomt veiligstelt? Zodat je meer winst maakt, meer overhoudt, meer kunt investeren, meer inzicht hebt, betere keuzes kunt maken en meer rust ervaart? Met dit boek geeft Mike Michalowicz je de tools om dit zelf te realiseren.

Profit First is een financieel systeem dat de financiële wereld volledig op zijn kop zet. Het veegt de internationale formule Omzet – Kosten = Winst van tafel. In plaats daarvan krijgt winst een prominente plek: Omzet – Winst = Kosten. Dit boek laat zien dat iedere ondernemer vanaf de allereerste dag een financieel succesvol bedrijf kan runnen, door te focussen op winst. Profit First. Begin er vandaag nog mee!

 • Nu in een Vlaamse editie, speciaal aangepast door Ilse Dieltjens aan de boekhoudkundige en fiscale aspecten in België.
 • Voor ondernemers die vanaf vandaag permanent meer winst willen maken.
Wis filter
 • Mike Michalowicz

  Mike Michalowicz

  Mike Michalowicz is auteur ondernemer en spreker. Hij schreef bestsellers als The Pumpkin Plan en The Toilet Paper Entrepreneur en runt inmiddels zijn derde miljoenenbedrijf. Eerder was hij columnist voor The Wall Street Journal. Deze Nederlandse editie...
  Michalowicz M
 • Femke Hogema

  Femke Hogema

  Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals en Healthy Finance. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First...
  Hogema H
 • Ilse Dieltjens

  Ilse Dieltjens

  Ilse Dieltjens is financieel ondernemerscoach en gecertificeerd in de Profit First-methodiek. In zeer praktijkgerichte sessies helpt zij ondernemers om grip te krijgen op hun cijfers....
  Dieltjens D

Meer weten over Financieel management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Profit First (Vlaamse editie) over Financieel management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...