Agile belonen (e-book)

Agile belonen (e-book)

Het waarderen van toegevoegde waarde

Uitvoering
E-Book , 160 pagina's
Ook beschikbaar
Auteur
ISBN
9789089654465
Gepubliceerd
2019
€ 23,99

Functies zijn steeds minder vastomlijnd. Tegenwoordig wordt het werk vaker in wisselende rollen gedaan met als enige constante de medewerker, hoewel ook die in zijn eigen groei niet stil mag blijven staan. Bestaande beloningssystemen schieten dan tekort. In de dynamiek van moderne bedrijven zijn zij veel te statisch, te tijdrovend en te kostbaar bovendien. Wie daarvan af wil, dient de grondslag van het salaris te veranderen. Niet de functie is dan nog langer de basis, maar de toegevoegde waarde van de individuele medewerker.

Agile belonen toont je hoe je door transparant belonen de toegevoegde waarde van je medewerkers waardeert. Rolf Baarda ontwikkelde hiervoor een model waarmee medewerkers inzicht krijgen in hun probleemoplossend vermogen en de wijze waarop zij die naar een hoger plan kunnen tillen. Het beschrijft acht rollen waarin is vastgelegd wie de moeilijkste problemen oplost, wie de minder moeilijke en wie de eenvoudigste. Zo kunnen je medewerkers zich niet alleen verder ontwikkelen, maar vergroot je ook hun betrokkenheid en motivatie. En gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten!

- Voor hrm’ers, managers en directieleden die anders willen belonen dan de traditionele voorgeschreven systemen.

- Van de auteur van de bestsellers Ken- en Stuurgetallen voor Personeelsmanagement, Belonen in Moderne Organisaties en Human Business Engineering.

Wis filter
  • Rolf Baarda

    Rolf Baarda

    Rolf Baarda is chef de mission van Bureau Baarda dé vernieuwers van beloningsmanagement. Met meer dan 25 jaar advieservaring kent hij alle ins en outs van het vakgebied. Hij is de bedenker van Model Baarda een uniek model dat de toegevoegde waarde van...
    Baarda B

Agile belonen (e-book)

Agile belonen: betalen voor toegevoegde waarde
1
Wat is agile belonen?
2
Toegevoegde waarde, een nieuwe grondslag voor belonen
3
Prestatie bevorderende middelen
4
Een rechtvaardig belonings pakket
5
In welke organisaties past agile belonen?
6
Transparant belonen: het proces
Literatuurlijst
Dankwoord
Over de auteur

Meer weten over Algemeen Management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Agile belonen (e-book) over Algemeen Management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...