Moed

Moed

Over gedurfd leiderschap

Uitvoering
Boek , 160 pagina's
Auteur
ISBN
9789089653208
Gepubliceerd
2016
€ 25,99

Leiderschap vergt moed. Moed om de harde realiteit onder ogen te zien, ergens voor te staan, de confrontatie aan te gaan en lastige keuzes te maken. Om op kritieke momenten te doen wat nodig is, ook als dat gepaard gaat met angst of pijn. Moedige leiders maken het verschil in organisaties. Ze zijn gedreven en gaan met gezond verstand risico’s aan, maar durven zich ook kwetsbaar op te stellen als dat nodig is.

Dit boek gaat over de vraag die elke leider zichzelf zou moeten stellen: hoe moedig ben ik, als het er écht op aankomt? Andor de Rooy laat zien dat gedurfd leiderschap binnen handbereik ligt. Hij daagt je uit om kritisch naar je eigen moedfactor te kijken. Onder ogen zien dat je soms domweg laf handelt – en hiervan leren – hoort daarbij. Moed is een boek voor sterke leiders die niet de makkelijkste, maar wel de beste weg durven te kiezen!

  • Het eerste Nederlandse boek dat leiders handvatten aanreikt om meer moed te tonen
  • Met pittige vragen die je aansporen om over je eigen moedfactor na te denken
Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Andor de Rooy

    Andor de Rooy

    Andor de Rooy is expert op het terrein van leiderschap en moed. Sinds 1994 is hij een sparringpartner voor bestuurders leiders en managementteams. Vanuit de drive om sterke leiders nóg sterker te maken....
    Rooy R

Moed

Voorwoord
Inleiding
1
Je kunt er niet omheen
2
Je vierkante meter moed
3
Kritieke momenten pakken
4
Pijn en angst
5
Moedmotief
6
Gezond verstand gebruiken
Ten slotte
Inspiratie over moed
Dankwoord
Over de auteur

Meer weten over Leiderschap? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Moed over Leiderschap en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...