Ontwikkel je mindset

Ontwikkel je mindset

Progressiegericht aan het werk

Uitvoering
Boek, 224 pagina's
Ook beschikbaar
ISBN
9789089652478
Gepubliceerd
2014
€ 24,99
niet meer leverbaar

Mensen boeken graag betekenisvolle progressie. Als ze vooruitkomen met iets wat ze interessant en belangrijk vinden, dan floreren ze. Dan raken ze niet uitgeput, ook al werken ze nog zo hard. Dan voelen ze zich energiek, ook al is dat wat ze doen nog zo moeilijk. Maar daarvoor is wel de juiste mindset nodig. Want de manier waarop je tegen dingen aankijkt, bepaalt uiteindelijk hoe succesvol je bent.

In dit boek laat Gwenda Schlundt Bodien zien hoe je je mindset kunt ontwikkelen. Zodat je betekenisvolle progressie gaat boeken. Of je nu leidinggevende, medewerker, coach, therapeut, adviseur, docent, arts of fysiotherapeut bent. In welke sector je ook werkt. Waar je ook woont. Progressiegericht werken is een aanpak die het verschil kan maken tussen stagneren en vooruitkomen. Tussen verwelken en floreren. Tussen machteloos zijn en zelf de regie hebben.

Wil je progressiegericht aan het werk? Dan vind je in dit praktische boek de benodigde handvatten om je mindset te ontwikkelen!

Gwenda Schlundt Bodien is (mede)ontwikkelaar van de progressiegerichte aanpak, trainer, coach en auteur. In 2002 richtte ze samen met Coert Visser NOAM (www.noam.nu) op, een netwerk van circa vijfduizend geïnteresseerden in de progressiegerichte aanpak. Ze schreef eerder onder andere het boek Progressie door zelfcoaching.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Gwenda Schlundt Bodien

    Gwenda Schlundt Bodien

    Gwenda Schlundt Bodien is (mede)ontwikkelaar van de progressiegerichte aanpak en (mede)oprichter van NOAM een netwerk voor progressiegericht werken. Ze is trainer coach en auteur. Eerder schreef zij onder andere de boeken Ontwikkel je mindset en Progressie...
    Schlundt Bodien S

Ontwikkel je mindset

Van oplossing naar progressie
1
Je progressiegerichte mindset
2
Twintig progressiegerichte basisinterventies
3
Cli├źnten vooruithelpen
4
Autonomie binnen kaders
5
Competenter door training
6
Goedlopende teams
7
Feedback gevraagd
Checklist progressie gerichte interventies
Literatuur
Over de auteur
Register