B2B contentmarketing

B2B contentmarketing

De 7 fundamenten

Uitvoering
Boek , 192 pagina's
Auteur
ISBN
9789089652287
Gepubliceerd
2014
€ 32,99

De tijd dat bedrijven effectief konden communiceren vanuit hun eigen context is definitief voorbij. Met loze beloften, wervelende dienstbeschrijvingen en zogenaamde unique sellingpoints kan de informatiehonger van zakelijke beslissers niet langer worden gestild. Wie in een vroeg stadium van de klantreis een goede relatie wil opbouwen, zal de context van de klant centraal moeten stellen. Transparantie, kennisdeling en authenticiteit zijn daarbij voorwaarden geworden.

Dit boek helpt business-to-businessbedrijven om een antwoord te vinden op de vraag hoe zij contentmarketing op strategische wijze kunnen inzetten. Daarbij dienen de zeven fundamenten van contentmarketing als leidraad:

- Fundament 1: Strategie

- Fundament 2: Concept

- Fundament 3: Content

- Fundament 4: Communicatie

- Fundament 5: Conversie

- Fundament 6: Organisatie

- Fundament 7: Techniek

B2B contentmarketing is een boek vol waardevolle handvatten voor iedereen die betrokken is bij de marketing, de communicatie, het klantcontact en de verkoop binnen business-to-businessorganisaties!

Bob Oord is oprichter en eigenaar van b2b-contentmarketingbureau Heliview Online. Hij ontwikkelde het raamwerk van de zeven fundamenten en schreef dit boek samen met zijn team. Hij is ruim tien jaar actief als ondernemer binnen het vakgebied dat we inmiddels contentmarketing noemen.

Wis filter
  • Bob Oord

    Bob Oord is oprichter en eigenaar van b2b-contentmarketingbureau Heliview Online. Hij ontwikkelde het raamwerk van de zeven fundamenten. Hij is ruim tien jaar actief als ondernemer binnen het vakgebied dat we inmiddels contentmarketing noemen....
    Oord O

B2B contentmarketing

Inleiding
1
Strategie
2
Conceptontwikkeling
3
Contentcreatie
4
: Communicatie
5
Conversie
6
Organisatie
7
Technologie
Epiloog
Over de auteur
Literatuur
Register

Meer weten over (Online) Marketing & sales? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als B2B contentmarketing over (Online) Marketing & sales en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...