De prestatiedoorbraak (e-book)

De prestatiedoorbraak (e-book)

Haal het beste uit je team, begin bij jezelf

Uitvoering
E-Book, 160 pagina's
ISBN
9789089651617
Gepubliceerd
2013
€ 19,99

Met een voorwoord van Ben Verwaayen

CEO Alcatel-Lucent en prestatiedoorbraakmanager

Goed presteren is heerlijk. Zowel voor medewerkers, voor werkgevers als voor hun klanten. Toch levert maar 20% van de Nederlanders de best mogelijke prestatie op het werk.

De sleutel naar een prestatiedoorbraak ligt bij jou: de leidinggevende. Jij kunt het verschil maken, ongeacht de cultuur van je bedrijf of de werkwijze van je team. De Prestatiedoorbraak begeleidt je in die transformatie, met alle benodigde tools en modellen.

Dit boek leert je hoe je je gedrag in de praktijk kunt veranderen. Hoe je bevlogenheid kunt ontwikkelen bij je medewerkers en zelf proactief kan sturen. En hoe je dat op de langere termijn vast kunt houden. Daarvoor moet je eerst kijken naar je eigen gedrag, je competenties en je overtuigingen als manager. Pas daarna kun je kijken naar je

medewerkers en je team als geheel, en sturen op onderstroom en bovenstroom.

De Prestatiedoorbraak:

- geeft compacte uitleg over, en maximaal inzicht in, de vorming van gedrag.

- leert je kijken naar jezelf als manager, naar je team en alle individuen daarbinnen.

- geeft je de tools om te sturen naar prestatiedoorbraken, en die verbetering vast te houden.

Wis filter
  • Paul van Schaik

    Paul van Schaik

    Paul van Schaik is als bedrijfskundige opgeleid aan de hogeschool van Leeuwarden en Nyenrode Business Universiteit. Hij is gecertificeerd teamcoach (ORSC) scrummaster en Six Sigma Black Belt. Sinds april 2014 is Paul als programmadirecteur Lean & Continu...
    Schaik S

Meer weten over Algemeen Management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als De prestatiedoorbraak (e-book) over Algemeen Management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...