We hebben er zin in!

We hebben er zin in!

Hoe dan?

Uitvoering
Boek , 288 pagina's
ISBN
9789089650658
Gepubliceerd
2011
€ 35,99
niet meer leverbaar

We hebben er zin in!

Zo dus:

- Aandacht in plaats van automatismen

- Positieve verbinding in plaats van negativisme

- Ambitie in plaats van aanpassing

- Gedrevenheid in plaats van passiviteit

Zin is een gigantische, maar dikwijls onderschatte energiebron. Wanneer je er zin in hebt, ben je aandachtiger op ontwikkelingen in je omgeving. Dan ben je positiever gestemd en ga je eerder verbindingen met anderen aan. Dan ben je sneller geneigd om een zelfgekozen ambitie te verwezenlijken. En dan ga je met meer gedrevenheid aan de slag. In dit boek geen zware kost of zweverige praatjes. Naast een stevige theoretische basis bevat We hebben er zin in! een aantal eenvoudige principes om de slagkracht van je organisatie te vergroten. Een zinvolle gids voor iedereen die in beweging wil komen om beter te presteren vanuit een positieve drive!

Hans van der Loo is als zelfstandig adviseur verbonden aan adviesbureau Turner en aan verandernetwerk Bindje. Hij adviseert en schrijft over visie, strategie en cultuurverandering.

‘Geen succes zonder zin’ en ‘Waar de zin verdwijnt, ontstaat leegte’: mooie oneliners van Hans van der Loo! Hoe mobiliseren we deze kostbare kracht? Aan de slag met dit inspirerende boek!

Willem Mastenbroek – Emeritus hoogleraar

Hans van der Loo weet als geen ander organisatiefactoren te ontleden die er werkelijk toe doen. Zijn boek wijst de weg uit de middelmaat van routines. Wie durft hem te volgen?

Paul Verweel – Hoogleraar Krajicek Chair aan de Universiteit Utrecht

De belangrijkste taak van een manager is zingeving: als we weten en voelen wat de zin is van ons werk, krijgen we energie en dan gaat verder alles vanzelf.

Mathieu Weggeman – Hoogleraar Organisatiekunde aan de TU Eindhoven

Wis filter
  • Hans van der Loo

    Hans van der Loo

    Hans van der Loo is expert op het gebied van visie strategie en gedragsverandering. Als adviseur spreker en publicist werkt hij eraan om mensen en organisaties tot nieuwe hoogten te brengen. Hij is verbonden aan een aantal universiteiten en business schools...
    Loo L

Meer weten over Algemeen Management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als We hebben er zin in! over Algemeen Management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 30, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...