Creatief met Photoshop CS6/CC

Creatief met Photoshop CS6/CC

met e-update voor Creative Cloud

Uitvoering
Boek , 400 pagina's
ISBN
9789059406605
Gepubliceerd
2013
€ 24,99
niet meer leverbaar

Als u digitale foto’s maakt, dan weet u maar al te goed dat het resultaat zelden honderd procent geslaagd is. Kleine onzuiverheden, een storend element in de achtergrond, verkeerde belichting enzovoort kunnen de kwaliteit van uw foto’s naar beneden halen. Met Adobe Photoshop CS6/CC, de populaire beeldbewerkingssoftware, hebt u een haast oneindige hoeveelheid gereedschappen en mogelijkheden ter beschikking om het beste uit uw gemaakte foto’s te halen. Het programma dient echter niet alleen om noodzakelijke correcties uit te voeren. U gebruikt Photoshop ook om leuke, artistieke of creatieve dingen te doen met uw beelden!

Photoshop is een heel omvangrijk programma en hulp bij het gebruik ervan zal u zeker van pas komen. Met het boek Bewuster en beter creatief met Adobe Photoshop CS6/CC hebt u de ideale gids in handen! Het boek bestaat uit twee delen: een kennisgedeelte en een deel met workshops. De auteur behandelt de functies en mogelijkheden van Adobe Photoshop tot in detail in het kennisdeel. U gaat hierna zelf aan de slag met de workshops.

Het papieren boek is geschikt voor gebruik met zowel de versies CC en CS6. Specifieke CC-functionaliteit wordt besproken in de elektronische bijlage, die exclusief aan de kopers van dit boek ter beschikking wordt gesteld.

Website: www.digifotofan.nl

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Joke Beers-Blom (op dit moment geen actieve boeken)

    Joke Beers-Blom fotografeert al ruim dertig jaar fanatiek. Ze is lid van een fotoclub en helpt en adviseert amateurfotografen. Haar andere passie is reizen met Australië als favoriete bestemming. Samen met haar man maakt ze indrukwekkende fotoreportages...
    Blom B

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Creatief met Photoshop CS6/CC hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over fotokorting op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...