Edwin Selij zomerdeal

Edwin Selij zomerdeal

10 euro korting!

Uitvoering
Bundel (folio), 292 pagina's
Auteur
ISBN
7770000000023
Gepubliceerd
2022
€ 43,00
niet meer leverbaar

Ben jij een piekeraar of zit je vast in je denken? Heb je vaak last van negatieve gevoelens? Wil je meer controle over je leven, je relaties, je werk of je genezing? Heb je een probleem waar je al jaren mee rondloopt, maar lukt het je niet om hem op te lossen? Voorkom dat je met dit nare gevoel blijft zitten en ga aan de slag!

Bestsellerauteur Edwin Selij helpt met zijn boeken jouw problemen op te lossen. Misschien noem jij het belemmeringen, blokkades of zelfs uitdagingen. Het blijft hetzelfde, want de gevoelens die je ervaart zijn vaak verbonden aan negatieve herinneringen. Door middel van praktische oefeningen en persoonlijke casussen helpt hij je om die herinneringen te resetten.

Met dit pakket heb je Edwins beide boeken in een keer met een mooie korting: Breek je vrij! en Je hebt het niet, je doet het. In Breek je vrij! leer je om je denkfout denkgoed te maken. Zodat je eindelijk je verleden kunt loslaten en het leven kunt leiden dat je daadwerkelijk wilt.

Je hebt het niet, je doet het gaat over eigenaarschap. Je hebt geen ziekte, je doet je ziekte. Je hebt geen angst, je doet je angst. Je hebt geen problemen, je doet je problemen. Je kunt er niets aan doen dat het je is overkomen, maar je kunt er nu wel iets aan doen om ervan af te komen. In dit boek vind je die ene zin die al duizenden mensen heeft geholpen om niet alleen de controle terug te pakken, maar ook om die problemen op te lossen waar ze al jaren mee zaten. Dat gunt Edwin jou ook. Kies je ervoor om hem te lezen, dan zal het iets wezenlijks bij je veranderen.

“Edwin bewijst weer eens waarom hij de grootste is. Hij heeft bij mij een hoop in gang gezet en ik ben blij dat ik hem via mijn podcast KUKURU heb leren kennen. We gaan ongetwijfeld nog mooie dingen doen samen. Dit nieuwe boek heeft me veel inzichten gegeven. Je bent zelf verantwoordelijk voor alles wat je voelt en doet. Dus wees eigenaar van het leven. En van dit boek ;-)”

Giel Beelen

Wis filter
  • Edwin Selij

    Edwin Selij

    Edwin Selij is auteur van de nummer 1 bestseller Breek je vrij eigenaar van het grootste hypnose-instituut van Europa en presentator van de Kom uit hypnose podcast . Hij hielp al duizenden cliënten van angsten depressies ziekten en problemen af met de...
    Selij S

Meer weten over Lichaam & geest? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Edwin Selij zomerdeal over Lichaam & geest en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...