Bundel: fototechnieken en -locaties

Bundel: fototechnieken en -locaties

Uitvoering
Bundel (folio), paperback, kleur, 452 pagina's
Auteur
ISBN
7770000000021
Gepubliceerd
2022
€ 64,98 € 39,99 (actieprijs t/m 31-5-2022)

Twee boeken voor een speciale actieprijs! Bestel nu Bijzondere fotolocaties in combinatie met Fof: Speciale Fototechnieken en til je fotografie naar een hoger niveau!

Het gebeurt maar al te vaak dat je een hele gave foto tegenkomt en je je afvraagt: waar is die foto gemaakt? Daar wil ik ook fotograferen! Bijzondere fotolocaties in Nederland en omstreken geeft je antwoorden op al die vragen.

Fotograaf Jeroen Jazet reist al jaren stad en land af om adembenemend werk te maken op de mooiste plekken. Hij neemt je mee naar bekende, maar ook volstrekt onbekende plekken waar je de beste foto’s kunt schieten.

In zijn boek Focus op fotografie: Speciale fototechnieken leer je alles over technieken als HDR, Panorama's, virtuele tours en meer.

Wis filter
  • Jeroen Jazet

    Jeroen Jazet

    Jeroen Jazet (1972) is publiciteitsfotograaf en filmer. Hij begeleidt al jaren speciale fotoreizen naar fotogenieke bestemmingen als IJsland Georgië en Alaska. Daarnaast publiceert hij in fotomagazines en schrijft boeken over fotografie. Naast reclame-...
    Jazet J

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs over vind je wellicht interessant:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Relevante blogs zoeken...

Voor deze titel zijn helaas geen relevante blogs gevonden