Maarten Pieters

Maarten Pieters

Maarten Pieters is mede-oprichter van TheCoCreators, een initiatief dat zich richt op het verspreiden van kennis over cocreatie en het begeleiden van cocreatieprojecten.

Maarten Pieters kwam via een internationale carrière in de sales en diverse functies binnen jonge ‘startups’ terecht bij het internationale innovatiebureau Flare Growth, waar hij medeoprichter van is. Daar is hij getraind in het het ontwikkelen van concepten die aansluiten op diepere behoeften van de beoogde doelgroep. Omdat hij meer ruimte wilde geven aan zijn eigen ideeën en zich met name wilde richten op cocreatie is Maarten in 2012 samen met Stefanie Jansen begonnen aan het tot leven brengen van een nieuw initiatief: TheCoCreators. TheCoCreators richt zich op het verspreiden van kennis over cocreatie en het opleiden van interne CoCreators binnen bedrijven. Daarnaast zijn TheCoCreators in te huren voor de begeleiding van cocreatieprojecten.


  • Cocreatie Revolutie

    Flexcover, steunkleur  |  2019  |  ISBN 9789089654380

    Werd de vorige eeuw beheerst door een streven naar dominantie de wereld van nu kenmerkt zich door een groeiend besef dat we samen meer kunnen dan alleen en dat delen leidt tot betere oplossingen. Deze Cocreatie Revolutie biedt een voedingsbodem aan nieuwe... lees meer
    002999 € 29,99

    Details  

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Maarten Pieters geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Maarten Pieters op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden