Kasper Klaarenbeek

Kasper Klaarenbeek

‘MerkWaardigheid’ staat centraal in alle dingen die Kasper Klaarenbeek doet, hij daagt uit om écht verschil te maken. Kasper leerde in de praktijk (o.a. als directielid van Kruidvat) dat leiderschap van succes vraagt om focus, loslaten en samenwerking op basis van zakelijke duidelijkheid.

Organisaties moeten aantoonbaar MerkWaardiger worden, je bent zo goed als het laatste contact met je klant. Vanuit dat principe zoekt hij naar ‘verschilligheid’, niet op papier maar in real life. Leiders van MerkWaardige bedrijven en hun teams zorgen voor heldere kaders, dialoog, onvoorwaardelijke sturing op MerkWaarde(n) en vooral concrete actie.

Op een vriendelijk-confronterende manier werkt hij als business coach en trainer met zijn klanten aan concrete resultaatverbetering. In 2013 werd hij bovendien door Speakers Academy genoemd in de top honderd van meestgevraagde sprekers.


Op dit moment zijn er van deze auteur geen titels leverbaar.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Kasper Klaarenbeek geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Kasper Klaarenbeek op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden