Jan Paul Mioulet

Jan Paul Mioulet werkte jaren als allround-fotograaf totdat hij zich specialiseerde in de architectuurfotografie. Hij is een van de oprichters van de DAPh, the Dutch Architectural Photographers, een groep ervaren architectuurfotografen die hun krachten hebben gebundeld om klanten de best mogelijke kwaliteit te leveren. Hij werd in 2010 hoofdredacteur van het fotografiemagazine Pf, maar stopte daar in 2014 mee om zich weer op zijn fotografie te gaan concentreren. Toch schrijft hij nog steeds over fotografie: hij interviewt fotografen, schrijft artikelen en bespreekt apparatuur. In zijn fotografie is hij altijd op zoek naar heldere lijnen en prachtig licht. Hij fotografeert architectuur met de aanpak van een portretfotograaf: zoekend naar de beste hoek en het ideale moment om het unieke karakter van zijn onderwerp vast te leggen. Hij neemt ook vaak personen op in zijn foto’s, want een gebouw komt pas tot leven als het wordt gebruikt.


  • Focus op Fotografie: Architectuurfotografie

    Paperback, kleur  |  2021  |  ISBN 9789463562171  |   Focus op Fotografie

    Architectuurfotografie is veel meer dan het vastleggen van een gebouw. In dit boek leert architectuurfotograaf Jan Paul Mioulet je om het karakter van het gebouw te verrijken in ideale omstandigheden te fotograferen met de best mogelijke beeldkwaliteit.... lees meer
    003499 € 34,99

    Details  

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Jan Paul Mioulet geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Jan Paul Mioulet op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden