Gijs van Wulfen

Gijs van Wulfen

Gijs van Wulfen (1960) is professioneel spreker, auteur en trainer over innovatie en design thinking. Eind 2002 startte hij een eigen organisatie die zich richt op het versnellen van innovatie in organisaties. Hij is de grondlegger van de VOORT innovatiemethode (FORTH innovation method). De VOORT innovatiemethode verdubbelt de effectiviteit van jouw innovatieproces. Gijs helpt organisaties effectief te starten met innovatie en het bedenken van nieuwe producten en diensten.

Zijn internationale bestseller ‘De Innovatie Expeditie’ is inmiddels in zes talen verschenen, waaronder Nederlands. In het daaropvolgende boek ‘Het Innovatiedoolhof’ geeft hij vier routes om succesvolle nieuwe business cases op te leveren. Het werd bekroond tot Managementboek van het Jaar 2018. Zijn boek ‘Innoveer Jezelf’ (2017) vind je een praktische aanpak om je eigen werk in zes stappen te vernieuwen. Dit verscheen net als zijn laatste boek ‘Inspiratie voor innovatie’ bij AnderZ, een imprint van Van Duuren Management.

Gijs was in 2013 een van de eerste Influencers bij LinkedIn en heeft 300.000 volgers. Al vijf jaar op een rij is Gijs gekozen in de top 10 van de internationale innovatiebloggers top 40. Gijs is keynote speaker bij verschillende grote internationale evenementen. Zo was hij spreker bij de ‘Turkish Innovation Week’ in Istanbul en bij ‘Product Innovation Berlin’. En faciliteert hij innovatieworkshops voor 3M in de Verenigde Staten en AIRBUS in Frankrijk.

Gijs inspireert mensen als workshopleider of als keynote speaker op (inter)nationale innovatieconferenties of managementbijeenkomsten. De lezingen en workshops van Gijs zijn praktisch, informeel, vol humor en entertainment.


 • Inspiratie voor Innovatie
 • Het innovatiedoolhof

  2016  |  ISBN 9789089653123

  Het Innovatiedoolhof is uitgeroepen tot Managementboek van het Jaar 2017 Innovatie simpel gemaakt Van alle innovatieprojecten haalt 80% de markt niet. Is de start van innovatie voor jou persoonlijk ook een zoektocht? Dan ben je niet de enige. Misschien... lees meer
  Beschikbaar als:
 • De Innovatie Expeditie

  2014  |  ISBN 9789089652454

  De Innovatie Expeditie is een inspirerende visuele reisgids naar nieuwe producten en diensten De wereld verandert razendsnel. Diensten en producten kunnen van de ene op de andere dag verouderd zijn. Ondernemers die niet meebewegen worden moeiteloos ingehaald... lees meer
  Beschikbaar als:

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Gijs van Wulfen geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Gijs van Wulfen op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden