Ferry Knijn

Ferry Knijn is een visual content creator, oftewel portret- en reportagefotograaf, documentairemaker en YouTuber. In 2011 is hij begonnen met het fotograferen van artiesten en het maken van korte videodocumentaires. Nu werkt hij voor artiesten, bedrijven, bladen, omroepen en ngo’s. Veel bekende en onbekende personen hebben voor zijn lens gestaan.

Naast zijn reguliere werkt geeft hij ook regelmatig workshops en online trainingen. Dit doet hij op zijn eigen luchtige en directe manier, want fotografie is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe het moet! Ook is hij ambassadeur/promoter voor Fujifilm, Profoto, Capture One, Nissin en Leofoto.


  • Focus op Fotografie: Portretfotografie

    Paperback, kleur  |  2020  |  ISBN 9789463561938  |   Focus op Fotografie

    Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert krijg je gratis toegang plus relevante extra s. Portretfotografie is geweldig om te doen. Het is misschien ook wel een van de meest populaire vormen van fotografie. En... lees meer
    003699 € 36,99

    Details  

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Ferry Knijn geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Ferry Knijn op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden