Elleke van Gelder

Elleke van Gelder

Drs. Elleke van Gelder (1982) is een bevlogen en betrokken deskundige in het vakgebied sociale innovatie. Ze heeft een achtergrond in de sociale wetenschappen en een Master of Criminal Investigation van de Politieacademie. Elleke heeft haar loopbaan bij de Nationale Politie gewijd aan het onderzoeken van alternatieven met de vraag: “Kan het ook anders?”. Deze zoektocht leidde haar naar het fascinerende domein van sociale innovatie.

Sinds 2020 is Elleke eigenaar van Bureau in cc. Via dit bureau zet ze haar kennis en kunde multidisciplinair in. Ze adviseert, spreekt, schrijft, en leid op. En ze ontwerpt tastbare ervaringen die antwoorden bieden op actuele en maatschappelijke vraagstukken. Of het nu gaat om het omgaan met verandering, het bevorderen van diversiteit en inclusie, het ontwikkelen van een toekomstgerichte aanpak of het vormgeven van een inspirerende visie, Elleke ontwikkelt praktische en begrijpelijke ervaringen die deze vraagstukken concreet en dichtbij brengen.

Elleke’s krachtige drijfveer is om sociale innovatie toegankelijk te maken voor elk type organisatie, zodat samen gewerkt kan worden aan een toekomst waarin vernieuwing en mensgerichtheid hand in hand gaan.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Elleke van Gelder geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Elleke van Gelder op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden