Eduard de Kam

Eduard de Kam

Eduard de Kam is fotograaf en deskundige op het terrein van digitale fotografie en kleurbeheer. Hij is verbonden aan het Nederlands Instituut Digitale Fotografie in Haarlem (NIDF). Het NIDF publiceert onder andere de NIDF-norm, waarin beschreven wordt hoe een fotograaf een digitale foto volgens de regels aflevert aan gebruikers, zodat er geen onduidelijkheid hoeft te zijn over de kleuren van de foto, en over wat er op staat, wanneer de foto is gemaakt en hoe het auteursrecht en de gebruiksrechten zijn geregeld. Verder verzorgt hij trainingen en schrijft hij voor Focus.


  • Focus op Fotografie: Zwart-witfotografie, 2e editie

    Paperback, kleur  |  2020  |  ISBN 9789463561709  |   Focus op Fotografie

    De geschiedenis van de fotografie begint zonder kleur. En tot niet eens zo lang geleden was de meeste fotografie die je zag zwart-wit. Dat had te maken met de beperkte en kostbare mogelijkheden om kleurenfoto s in drukwerk te gebruiken. Nu alles digitaal... lees meer
    003699 € 36,99

    Details  

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Eduard de Kam geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Eduard de Kam op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden