Daniëlle de Jonge

Daniëlle de Jonge

Als expert in eigentijdse klantrelaties helpt Daniëlle professionals om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. De stijl van haar presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor. Het doel: bedrijven en organisaties helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden en houden.

Na een studie Bedrijfseconomie is Daniëlle het commerciële vak in gestapt. In 2007 startte ze haar eigen onderneming en ze is sindsdien actief als:

  • Spreker op evenementen, teamdagen en andere bijeenkomsten.
  • Trainer voor het geven van – reguliere of blended learning – workshops over klantgerichtheid, acquisitie, verkoopgesprekken, netwerken en relatiebeheer.
  • Auteur van de bestsellers Verleid de klant, Human2Human: de nieuwe klantrelatie en Extreem klantgericht.

Op haar website, social media en bij diverse vakmedia publiceert zij artikelen en vlogs over haar expertise. Daarnaast is zij host van Dé Klantenpodcast bij BNR Nieuwsradio.

Nevenfuncties en vrijwilligerswerk

Daniëlle is dol op lekker actief zijn, ook naast haar werk als spreker en trainer. Om eens wat te noemen:

  • Als jurylid was zij in 2017 betrokken bij de verkiezing ‘Managementboek van het Jaar’, voor diezelfde prijs in 2018 was ze juryvoorzitter.
  • Voor managementboek.nl recenseert zij sinds 2008 boeken over commercie, marketing, management en duurzaamheid.
  • Zij was bestuurslid voor diverse netwerkorganisaties.

Omdat ze zich daarnaast graag belangeloos inzet voor anderen is vrijwilligerswerk een vast onderdeel van haar werkweken. Dat doet ze al zolang ze zich kan herinneren, van simpelweg handen-uit-de-mouwen tot bestuursfuncties. Voor haar is het niet meer dan normaal om op die manier een bijdrage te leveren aan goede doelen. Sinds enkele jaren is Daniëlle voorzitter van DierenDonatie.nl, hét crowdfundingsplatform voor dierenopvangcentra.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Daniëlle de Jonge geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Daniëlle de Jonge op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden