Berend Oosterhuis

Berend Oosterhuis

Berend Oosterhuis wandelde begin 2011 ongeveer rechtstreeks uit de collegebanken van hbo Social work naar de Kamer van Koophandel. Hij geloofde dat het helpen van mensen actiever en effectiever kon. Na werkervaring in de jeugdzorg en hulpverlening ontdekte hij dat zijn grote liefde – vechtsport – ook een heel krachtig middel kon zijn om anderen te helpen. Zo begon zijn ondernemersavontuur met een tasje oude bokshandschoenen, weinig kennis van zaken, maar vooral veel enthousiasme.

Als zzp’er heeft hij veel trainingen gegeven aan (kwetsbare) jeugd en zich ingezet in het straathoekwerk. Daar kreeg hij de ruimte om eindeloos te oefenen met het inzetten van vechtsport als leerinterventie. Sinds 2014 richt Berend zich steeds meer op professionals. Zowel individueel als in teams. Om daar beter in te worden, heeft Berend een strippenkaart aan cursussen en opleidingen gevolgd en een halve boekenkast gelezen, aangevuld met duizenden uren training en coaching. De hiermee opgebouwde kennis is hij gaan overdragen via cursussen en opleidingen. Daarover kun je meer vinden op de website bij ‘Bokscoaching Academy’.

Zijn drive is om mensen te helpen hun kracht te (her)vinden en die te kunnen verbinden aan iets wat groter is dan zijzelf.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Berend Oosterhuis geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Berend Oosterhuis op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden