Beate van Dongen

Beate van Dongen

Beate van Dongen Crombags (1973) is een van de acht partners van VODW. Zij is gespecialiseerd in het optimaliseren van de dialoog tussen een bedrijf en zijn klanten. Beate adviseert ondernemingen over customer experience, digitale transformaties en de inrichting van de multichannelorganisatie.

Daarbij brengt ze ondernemingen daadwerkelijk in beweging.

Beate beklimt graag toppen: letterlijk in de bergen en figuurlijk in haar werk samen met haar opdrachtgevers en hun klanten. Zij start bij wat de klant drijft en vertaalt dit naar toekomstgerichte, duurzame en pragmatische oplossingen. Beate publiceert artikelen en doceert aan de Universiteit Nyenrode. Als jurylid en voorzitter van de Nationale Contact Center Awards beoordeelt ze al een aantal jaren toonaangevende contactcentercases in Nederland. Zij is meerdere malen door het Tijdschrift voor Marketing verkozen tot een van de honderd beste marketeers van Nederland.


Op dit moment zijn er van deze auteur geen titels leverbaar.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Beate van Dongen geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Beate van Dongen op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden