Antoni Dol

Antoni Dol

Antoni Dol is geboren in 1963. Hij is afgestudeerd als illustrator op de Gerrit Rietveld Academie, studeerde reclame op de Kunstacademie van Rotterdam en was drie jaar freelance illustrator. Vanaf 1995 groeide hij als webdesigner en interactieontwerper mee met het internet en was van 1996 tot 2016 designer bij internetbureau Macaw. Daar heeft hij gewerkt voor bedrijven als KPMG, NedTrain, Wolters Kluwer, Univé Verzekeringen, Bijenkorf, Gemeente Den Haag, Rabobank en Microsoft.

Antoni schreef artikelen en columns voor interne en externe publicaties van Macaw en voor tijdschriften over webdesign. In 2008 schreef Antoni het Handboek XAML, een studieboek over eXtensible Markup Language. In augustus 2009 kwam het Handboek Silverlight 3 uit. In april 2010 verscheen het Handboek interactieontwerp, dat gericht is op studenten en een brede basis voor interactieontwerpers bevat.

Antoni Dol legt zich sinds 2017 toe op schrijven van fictie in de vorm van verhalen, romans en artikelen. In het sciencefictiongenre schrijft hij verhalen in de nabije toekomst en op de Aarde, waarbij verassende of falende techniek van invloed is op mens en maatschappij. Daarnaast brengt hij nieuwe studieboeken uit.


Op dit moment zijn er van deze auteur geen titels leverbaar.


Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs heeft Antoni Dol geschreven:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen van Antoni Dol op ComputerCreatief.nl.

Blogartikelen van deze auteur zoeken...

Van deze auteur zijn helaas geen blogartikelen gevonden