Handboek Teams 2e editie

Handboek Teams 2e editie

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 224 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562447
Verwacht op
26 augustus 2022
Serie
€ 29,99
nog niet leverbaar

Dit is het meest actuele boek over MS Teams dat verkrijgbaar is!

Ontdek de kracht van Microsoft Teams! Miljoenen mensen gebruiken elke dag MS Teams als hulp bij het samenwerken. Dat aantal blijft groeien dankzij de talloze communicatietools voor het werken met medewerkers binnen en buiten uw organisatie.

Microsoft (MS) Teams is de nieuwe werkruimte met chatfunctie in Microsoft 365. MS Teams is een nieuwe ervaring waarmee personen, gesprekken en inhoud worden samengebracht, samen met de hulpmiddelen die teams nodig hebben. Op deze manier kunnen medewerkers eenvoudig samenwerken en meer bereiken. Dit product is geïntegreerd in de vertrouwde Office-toepassingen en is volledig ontworpen op basis van de wereldwijde, beveiligde cloud van Microsoft 365.

Als u nieuw bent in MS Teams is dit Handboek een uitstekend vertrekpunt. Het geeft u inzicht in chatten, het delen van bestanden, het organiseren van teams, het gebruik van videocommunicatie en meer. U ziet ook precies hoe u dingen moet doen, met aanbevelingen en ideeën voor 'best practices' bij het integreren van MS Teams in uw bestaande werkstromen.

Leer uw weg in MS Teams kennen en stel de communicatie via chat en videochat in, zowel binnen als buiten uw organisatie. Integreer Teams met andere Office-apps voor naadloze samenwerking. Gebruik Teams om vergaderingen te optimaliseren, aparte vergaderruimten te gebruiken en meer! De gedeelde werkruimte van MS Teams kan u helpen samen te werken en verbonden te blijven met de mensen en bestanden die u nodig hebt, of u nu achter uw bureau werkt of onderweg bent.

In dit Handboek werken we met deelthema’s door MS Teams heen:

 • Deel 1: Aan de slag met MS Teams. Hier gaat u aan de slag en gebruikt u Teams.
 • Deel 2: Chat, teams, kanalen en apps verkennen. In dit deel leert u enkele van de belangrijkste functies van Teams kennen. U leert hoe u berichten naar andere mensen en groepen stuurt via chats en kanalen.
 • Deel 3: Teams, kanalen, tabs en apps verkennen. In dit deel leert u hoe u uw teams kunt inrichten middels kanalen en tabs. U leert ook over apps (van derden) die functionaliteit in Teams inbouwen. Ook de machtigingen komen hierbij aan de orde.
 • Deel 4: Vergaderingen en livegebeurtenissen in MS Teams. Dit deel duikt in de wereld van vergaderingen en conferenties.
 • Deel 5: Inzetten van oproepen en bellen. In dit stuk leert u hoe Teams het hele telefoonsysteem van de organisatie kan vervangen.
 • Deel 6: Microsoft Teams beheren. Dit deel begeleidt u door enkele van de gemeenschappelijke taken die u moet doen om Teams in uw organisatie te beheren.
Wis filter
 • Peter Debets

  Peter Debets is trainer/ict-consultant bij Basic-IT. Hij is gespecialiseerd in het trainen van het gebruik van en adviseren over Microsoft-toepassingen zoals Office SharePoint Project en CRM....
  - -

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Deze blogs over Teams vind je wellicht interessant:


Results of blog query (this text will be replaced...)
Meer artikelen over Teams op ComputerCreatief.nl .

Relevante blogs zoeken...

Voor deze titel zijn helaas geen relevante blogs gevonden