Turbowinst

Turbowinst

Zet de turbo op je bedrijfsgroei door 45 superslimme interventies

Uitvoering
Hardcover, steunkleur, 264 pagina's
Auteur
ISBN
9789089656643
Verwacht op
12 januari 2023
€ 36,99
nog niet leverbaar

Wat streef jij na met jouw bedrijf? Veel impact? Je eigen lifestyle? Je teamleden laten groeien? Een succesvol bedrijf? De gedroomde exit? Of misschien een combinatie van dit alles?

Succes is persoonlijk en voor iedere ondernemer anders. De een wil in één klap de opbrengst van haar werk verzilveren en het bedrijf voor een goede prijs verkopen. De ander wil zijn bedrijf in optima forma overdragen aan de volgende generatie. Weer een andere ondernemer wil rentenieren en tot in lengte van dagen blijven profiteren van een bedrijf dat jaar in jaar uit mooie winsten oplevert. En nog weer een ander wil de vrijheid hebben om binnen én buiten zijn onderneming enkel nog te doen wat leuk en inspirerend is.

Wat je ook ambieert, een systematische roadmap is een uitstekende tool om jouw ambities waar te maken. Die roadmap vind je in Turbowinst van Sander Klos, de man achter het succes van IENS.nl. Sander is een meer dan gedreven zakenman die in de afgelopen decennia ontdekte hoe hij bedrijven spectaculair kan laten groeien. Daarvoor gebruikt hij het door hemzelf ontwikkelde Business Accelerator groeisysteem, waarmee je jouw bedrijfsontwikkeling fundamenteel aanpakt door het systematisch verhogen van omzet, winst en bedrijfswaarde. In Turbowinst geeft Sander Klos je de 45 interventies van zijn groeisysteem en overhandigt hij je daarmee de heilige graal van versnelde bedrijfsgroei.

Wis filter
  • Sander Klos

    Sander Klos

    Sander Klos is de bedenker van de Business Accelerator een unieke groeimethode die je bedrijf een enorme boost geeft door het systematisch en gedigitaliseerd realiseren van een hogere omzet met meer winst een enorme toename in bedrijfswaarde. Sander is...
    - -