Profit First (Vlaamse editie) (e-book)

Profit First (Vlaamse editie) (e-book)

Een simpel systeem om je bedrijf te transformeren van een cash-eating monster in een money-making machine

Uitvoering
E-book, 256 pagina's
Auteur
ISBN
9789089655028
Verwacht op
01 januari 2024
nog niet leverbaar

Hoe zou het zijn als winst niet langer een resterend bedrag is dat aan het eind van het jaar hopelijk overblijft? Als het in plaats daarvan een bedrag is dat je bij iedere euro die binnenkomt veiligstelt? Zodat je meer winst maakt, meer overhoudt, meer kunt investeren, meer inzicht hebt, betere keuzes kunt maken en meer rust ervaart? Met dit boek geeft Mike Michalowicz je de tools om dit zelf te realiseren.

Profit First is een financieel systeem dat de financiële wereld volledig op zijn kop zet. Het veegt de internationale formule Omzet – Kosten = Winst van tafel. In plaats daarvan krijgt winst een prominente plek: Omzet – Winst = Kosten. Dit boek laat zien dat iedere ondernemer vanaf de allereerste dag een financieel succesvol bedrijf kan runnen, door te focussen op winst. Profit First. Begin er vandaag nog mee!

  • Nu in een Vlaamse editie, speciaal aangepast door Ilse Dieltjens aan de boekhoudkundige en fiscale aspecten in België.
  • Voor ondernemers die vanaf vandaag permanent meer winst willen maken.
Wis filter
  • Femke Hogema

    Femke Hogema

    Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals en Healthy Finance. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First...
    Hogema H