Het leiderschapsboek voor vrouwen
Het leiderschapsboek voor vrouwen
  • Auteur(s): Marja Wagenaar
  • ISBN: 978-90-8965-292-8 (9789089652928)
  • Uitvoering: Boek, 208 pagina's
  • Prijs: € 24,99
  • Gepubliceerd in 2015
Beschrijving

Wat kun je er zélf aan doen om in je werk hogerop te komen? En hoe vervul je met succes een leiderschapsrol binnen je organisatie? Daarover gaat Het Leiderschapsboek voor Vrouwen.

In dit boek introduceert Marja Wagenaar de 50/50-methode, een nieuw en krachtig principe om jezelf vooruit te helpen – in elke fase van de carrièrecyclus. Het uitgangspunt? Besteed de helft van je tijd en energie aan organisatiedoelen, en gebruik de andere helft om tijdens je werk je persoonlijke carrièredoelen te realiseren. Want zo creëer je de perfecte balans. De balans die nodig is om succesvol te zijn in je werk.

Het Leiderschapsboek voor Vrouwen is een compleet en overzichtelijk boek, boordevol praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden. Het is het eerste boek waarin de complete carrièrecyclus van vrouwen aan bod komt. Met items als het bouwen van je reputatie, verticaal netwerken, het naar je hand zetten van de ongeschreven regels, strategisch werken en het realiseren van je droombaan. Een boek voor vrouwen die niet alleen goed voor hun organisatie willen zorgen, maar ook voor zichzelf.

Marja Wagenaar is als coach en consultant gespecialiseerd in leiderschapsvragen. Met haar bedrijf Leadershipint. helpt zij individuen en organisaties in binnen- en buitenland vooruit. Zij maakt daarbij gebruik van de door haar ontwikkelde 50/50-methode, een succesvol principe voor vrouwen in leiderschapsrollen en zij die dat ambiëren.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: