Typisch jij!
Typisch jij!
Scoren vanuit je vrouwelijke talenten
Beschrijving

De vrouw van Nu wil alle ballen in de lucht houden: een succesvolle carrière hebben, een goede moeder en gepassioneerd (liefdes)partner zijn, het huishouden draaiende houden en natuurlijk een actief sociaal leven hebben. Dit klinkt als een onmogelijke combinatie, maar de vrouw van Nu is eindeloos krachtig als ze aansluit bij haar authentieke vrouwelijkheid.

Door haar vrouwelijke talenten als uitgangspunt te nemen, kan iedere vrouw een rijk en gevarieerd leven leiden. Aan de hand van klassiekers uit de psychologie en nieuw onderzoek, beschrijven de auteurs zeven vrouwtypen die model staan voor de belevingswereld van de vrouw van Nu. Gaat ze voor een carriѐre, zoals de Leading Lady? Zijn vooral de kinderen het belangrijkste, zoals bij de Mommy Dear ? Of wil ze creëren, inspireren en vooral genieten zoals de Passion Diva?

  • Een eigentijds boek dat thuishoort in de boekenkast van elke vrouw.
  • Inclusief het unieke FemaleFactor model dat de belevingswereld van vrouwen in kaart brengt.
  • Boordevol inspirerende quotes van bekende vrouwen, groeitips en oefeningen.

“Dit boek geeft veel ah’s en oh’s van herkenbaarheid. In het drukke bestaan van ons vrouwen met van alles en nog wat is dit een prachtig boek om jezelf en je vriendinnen cadeau te doen.”

Isa Hoes, actrice

Anja Beerepoot is female expert, organisatiekundige en oprichter van FemaleFactor, het platform voor de vrouw van Nu. Elvira Out en Petra van Hartskamp werken beide als actrice en communicatietrainer met de vrouwelijke archetypen vanuit hun trainingsbureau Godin&training.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: