PuberPower
PuberPower
Succes is een keuze
Beschrijving

De wereld ligt voor je open. Maar durf je daarin ook succesvol te zijn?

In PuberPower krijgen jongeren alle ‘tools’ hiervoor aangeboden, waarbij talentontwikkeling en zelfredzaamheid centraal staan.

Als je zicht hebt op jouw talenten en deze combineert met mentale, fysieke en emotionele fitheid, staat niets jouw succes meer in de weg. Want wie hoofd, lijf en hart in balans heeft, is pas echt fit voor optimale prestaties. In PuberPower ontdek je welke talenten je in huis hebt en hoe je deze kunt inzetten om te bereiken wat jij wilt. Je leert succesvolle en bewezen technieken uit de sport toe te passen in je dagelijks leven. Ook leer je hoe je zélf oplossingen kunt vinden voor de moeilijkheden die je tegenkomt. Een boek voor jongeren die de zesjescultuur willen overstijgen en die kiezen voor succes.

  • Een prachtig boek dat laat zien dat je succes in eigen hand hebt.
  • Eindelijk een boek voor jou en niet over jou.
  • Je ziet dat presteren heel leuk kan zijn.
  • Boordevol praktische tips die je helpen om je (leer)prestaties te verbeteren.
  • Verrijkende inzichten die een leven lang meegaan.

PuberPower is geschreven door Hanneke van der Marel en Pons Jan Vermeer. Zij zetten eigen en bewezen ervaringen uit de topsport c.q. ondernemerschap in om prestaties in het onderwijs te verhogen. Vanuit Max2Perform begeleiden zij leerlingen naar piekmomenten in hun onderwijsloopbaan.

Aanvullende Informatie
 
 
 
 
Volg ons online: