52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers
52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers
Voor besluitvorming en visieontwikkeling in teams
  • Auteur(s): Frank Groot
  • ISBN: 978-90-8965-120-4 (9789089651204)
  • Uitvoering: Boek, 176 pagina's
  • Prijs: € 24,95
  • Gepubliceerd in 2012
Beschrijving

Als manager hebt u veel vergaderingen: teammeetings, afdelingsoverleggen, stuur- en projectgroepen, management- en directiemeetings. Tijdens die vergaderingen moeten in korte tijd veel beslissingen genomen worden, of wordt een gezamenlijke visie of beleid ontwikkeld. Maar dat gaat lang niet altijd even snel; ... als het al lukt.

Dit soort zakelijke besprekingen kan veel effectiever en creatiever verlopen, door gebruik van patroondoorbrekende werkvormen: denktechnieken die tot nieuwe inzichten leiden en een heldere structuur geven aan visie- en besluitvorming. Frank Groot heeft in de loop der jaren 52 van deze technieken (door)ontwikkeld die in dit boek volgens een vast stramien beschreven staan: waarvoor gebruik je de denktechniek?, wat is het resultaat?, welke stappen doorloop je? en welk deel van het brein wordt hierbij ingezet?

52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers is een inspirerend en praktisch boek voor iedere manager die denkpatronen wil doorbreken, in zijn organisatie, in zijn team en bij zichzélf. De rationele en creatieve denktechnieken in dit boek zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten in breinonderzoek en groepsdynamica.

Aanvullende Informatie
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: