Focus op Fotografie: Macro- en natuurfotografie
Focus op Fotografie: Macro- en natuurfotografie
  • Auteur(s): Pieter Dhaeze
  • ISBN: 978-90-5940-542-4 (9789059405424)
  • Uitvoering: Boek, 176 pagina's
  • Prijs: € 29,95
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

In deze tijd waar elke dag miljoenen foto’s gemaakt worden, is het niet eenvoudig om onderscheidend te fotograferen. Ieder denkbaar onderwerp is vanuit elk standpunt al vele malen vastgelegd. Bent u enthousiast fotograaf en wilt u uw publiek – en uzelf – toch nog verrassen met bijzondere foto’s, stap dan eens in de wereld van macrofotografie. Daarmee opent u onderwerpen die voor het gewone oog gesloten blijven en dus de aandacht trekken van een argeloze kijker.

Het welslagen van macro- en close-upfoto’s is net als andere disciplines in de fotografie afhankelijk van vier hoofdfactoren: gereedschap, kennis, vaardigheid en creativiteit/inspiratie. Deze vier aspecten vormen de basis van dit boek en komen uitgebreid aan de orde. Welke lens heb ik nodig? Wat is scherptediepte? Wat zijn de belangrijkste instellingen? Hoe kader ik een aantrekkelijk beeld? Op al deze vragen krijgt u antwoord in deze uitgave door middel van heldere tekst en duidelijke illustraties en voor de nodige inspiratie is het boek gelardeerd met prachtige macro- en close-upfoto’s.

Als afsluiting wordt de theorie aangevuld met vier cases: werken met RAW, focus stacking, ‘macro aan de muur’ en ‘in het veld’ met Johan van de Watering. Zo kunt u tenslotte als volleerd macrofotograaf dit boek dichtslaan en boordevol kennis en inspiratie met uw camera de wereld van het verborgen detail instappen.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden Website: www.dhaeze.nl

Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: