Werk in uitvoering
Werk in uitvoering
Over de kracht van improviseren op de werkvloer
Beschrijving

Onzekere tijden, onvoorziene omstandigheden, scenario’s die niet meer kloppen, collega’s en klanten die niet meer reageren zoals je zou verwachten…

Dit is het moment waarop je je improvisatietalent hard nodig hebt. Als je goed kunt improviseren, vergroot je je comfortzone, kun je sneller en flexibeler inspelen op je omgeving, verbeteren je teamwerk en je communicatievaardigheid, wordt je werk leuker en versterk je het vertrouwen in jezelf.

In Werk in uitvoering laten de auteurs zien hoe de regels van het improvisatietheater in werksituaties kunnen worden toegepast, zoals in (telefoon)gesprekken, vergaderingen en het houden van presentaties. Het is:

  • een vrolijk en inspirerend denk- en werkboek, waarin je mag zappen;
  • voorzien van oefenmateriaal, inspirerende foto’s en concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Werk in uitvoering is een boek voor iedereen die op een andere manier wil omgaan met de realiteit. Niet door overal een handleiding, procedure of een voorgekauwde handelwijze voor te hebben, maar door voorbereid in het hier en nu te handelen, ‘ja, en…’ te zeggen (in plaats van ‘ja, maar…’), het ‘gevaar’ op te zoeken, te durven falen en de ander te laten schitteren.

Aanvullende Informatie
  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: