Bewuster & beter werken met Windows Vista
Bewuster & beter werken met Windows Vista
  • Auteur(s): Erwin Olij
  • ISBN: 978-90-5940-362-8 (9789059403628)
  • Uitvoering: Boek, 240 pagina's
  • Prijs: € 14,90
  • Deze titel is niet langer leverbaar
Beschrijving

Wie vandaag een computer koopt, krijgt vrijwel zeker te maken met het besturingssysteem Windows Vista. Een computer voert niets uit zonder dit operating system. Het programma houdt bij waaruit de computer bestaat en vertelt de onderdelen hoe ze met elkaar moeten omgaan. Denk hierbij aan de inhoud van de computer (elektronica, processor, geheugen, schijven, programma’s), maar ook aan alles wat eraan ‘hangt’ (beeldscherm, muis, toetsenbord, printer, netwerk). Dit boek helpt u praktisch bij de bediening van Windows Vista.

U leert bestanden en mappen op de vaste schijf van de machine indelen, basisprogramma’s (Bureau-accesoires, Windows Sidebar, Windows Agenda) uitvoeren, internet gebruiken (Internet Explorer, Windows Mail) en stoeien met multimedia (foto’s, muziek en video’s). Ook onderwerpen als netwerken, beveiliging van bestanden, Windows Vista onderweg (op de laptop) en online aan de arbeid worden besproken.

De items worden stap-voor-stap uitgelegd en met behulp van illustraties in beeld gebracht. De ‘losse’ onderwerpen van dit boek die bij elkaar horen, zijn in hoofdstukken gegroepeerd. Elk hoofdstuk kan apart worden gelezen. Een hoofdstuk bevat paragrafen. Een paragraaf is een afgerond geheel: het onderwerp wordt aangeduid en doorgelicht, u voert de beschreven stappen uit. Aparte tips en opmerkingen verklaren de tekst bondig, behandelen een onderwerp dieper, of bevatten extra opdrachten. U leert Windows Vista en daarmee uw computer ‘van binnen en buiten’ beter begrijpen… en waarderen!

Aanvullende Informatie
  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Direct lezen
Inkijkexemplaar
 
 
 
 
Volg ons online: